Kesän loppu häämöttää, se ei haittaa!

Submitted by aleksi on Wed, 07/31/2019 - 11:44

Tags

etubanneri

Lähenemme taas ajankohtaa vuodesta, jolloin kaikki harmittelevat loman loppumista ja pimeiden syysiltojen tuomia sateita ja kuralätäköitä. Niinkin se tietysti on, mutta kun tarkemmin ajattelee, niin syksykin on ihanaa aikaa. Kauniita värikkäitä lehtiä puissa, rauhallisia koti-iltoja teekupin ääressä, ja pehmeä pimeys, joka laskeutuu kesän ihanille muistoille.

Loma siis takana, ja uusia seikkailuja edessä. Jännittävä syksy on taas pian edessä, ja paljon uusia haasteita ja mahdollisuuksia edessä meilläkin. Koulutuksemme lähtevät taas pyörimään, ja olet lämpimästi tervetullut osallistumaan. Odotamme mielenkiinnolla ja iloisella mielellä kaikkia uusia kohtaamisia. Parasta tässä työssä ovat kaikki ne ihanat ihmiset, joita meillä on etuoikeus tavata pitkin vuotta. On niin paljon kokemusta, näkemystä ja tarinoita, joita saamme toisiltamme oppia. On ilo olla kanssakulkijana pienen hetken matkalla. 

Syksyymme kuuluu monenlaista, sekä vanhojen tuttujen asioiden äärellä, että täysin uusien aluevaltauksien muodossa. Elämä PeiliPinnassa on monimuotoista, aaltoilevaa liikettä kohti uusia kokemuksia joka saralla. Kaikki osa-alueet kehittyvät, uusia tuotteita lanseerataan (esimerkiksi Ravintovalmennus lähtee uusille urille, tarkkailethan nettisivujamme syksyn aikana😉), ja vanhoista rakkaista tuotteistamme pidämme hyvää huolta. 

Kaikki olemme uuden syksyn ääressä, ja se on jännittävää. Älä siis masennu syksystä, se ei kannata. Nauti mieluummin, nauti uusista mahdollisuuksista, uusista syyspäivistä, jolloin kaikki on mahdollista. Loma loppuu aina. Keskitytään hyviin ja positiivisiin asioihin, kehitytään ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Kyllä uusi loma sieltä taas tulee, nopeammin kuin arvaatkaan. Toimistokoira Adakin palaa maalta toimistoon jo tänään😊.