Ajankohtaisia aiheita

Tervetuloa lukemaan ajankohtaisista aiheista kiinnostavia kirjoituksia. Sivulla pääset sukeltamaan mukaan työelämän eri haasteisiin sekä seuraamaan PeiliPinnan eri alojen ammattilaisten tekemistä kentällä. Tulemme avaamaan täällä mielenkiintoisia näkökulmia, joista toivomme syntyvän keskustelua meidän eri sosiaalisen median kanavissa. Tulethan matkaan mukaan! 

Tags

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus on interaktiivinen koulutus, joka sisältää teoriaa, animaatioita ja videoita, mutta myös erilaisia tehtäviä kuten monivalintatehtäviä sekä itsenäisesti tehtäviä ensiapuharjoituksia. Verkkokoulutus on toteutukseltaan helppo, sillä etenet koulutuksessa omaan tahtiin ja voit tehdä sitä osissa. Verkkokurssin suorittamiseen ei vaadita aikaisempaa ensiapukoulutusta tai ensiapukokemusta.

Tags

1.4.2023 lähtien Työturvallisuuskortin voi suorittaa kahdella eri tavalla. Työturvallisuuskortin voi suorittaa seitsemän tunnin mittaisena koulutuksena, jonka lisäksi päivän päätteeksi pidetään 30 minuutin tentti. Työturvallisuuskortin voi 1.4.2023 lähtien uusia myös neljän tunnin mittaisena täydennyskoulutuksena, jonka lisäksi pidetään tentti. Työturvallisuuskortin voi suorittaa 4 tunnin mittaisena, mikäli Työturvallisuuskorttisi on kurssiajankohtana voimassa oleva. Muussa tapauksessa vaaditaan 7 tunnin koulutus.

28.08.2020 Asiakaskirjeemme

Tags

Tags

Maailma on totisesti muuttunut reilun kuukauden takaisesta ajasta. Myllerrys on valtava, ja niin se on ollut myös PeiliPinnassa. Olemme, niin kuin tuhannet muut yritykset, taistelleet eteenpäin koronakriisistä huolimatta ja yrittäneet kohdata jokaisen uuden haasteen, niin kuin se olisi mahdollisuus. Uusajattelu, sinnikkyys ja uskallus ovat nyt olleet johtotähtiämme. 

Tags

Vastuullisena yrityksenä PeiliPinta Consulting Oy siirtää kaikki suunnittelut koulutus- ja valmennustilaisuudet toistaiseksi. 

Tags

Vastuullisena yrityksenä PeiliPinta Consulting Oy siirtää koulutus- ja valmennustilaisuudet toistaiseksi. Pyrimme toteuttamaan mahdollisimman suuren osan palveluistamme etäyhteydellä sekä verkkopohjaisilla ratkaisuilla. Olemme jo olleet ja tulemme olemaan yhteydessä yhteistyökumppaneihimme ja asiakkaisiimme. Seuraamme koronavirus tilanteen etenemistä ja tiedoitamme lisää tarvittaessa. 

PeiliPinta Consulting Oy 

Tags

Lähenemme taas ajankohtaa vuodesta, jolloin kaikki harmittelevat loman loppumista ja pimeiden syysiltojen tuomia sateita ja kuralätäköitä. Niinkin se tietysti on, mutta kun tarkemmin ajattelee, niin syksykin on ihanaa aikaa.

Tags

Hieman ajatuksia urheilumarkkinoinnista. Aihe nousi mieleeni meidän oman yhteistyön kautta TUTOn kanssa. Jääkiekko tai oikeastaan urheilutapahtumat yleensäkin ovat mielestäni oiva paikka yrityksen olla esillä ja tukea samalla toimintaa. Yhteistyön tulee vain olla sellaisesta, että niin sanotusti saatava lisäarvo on mietitty yhdessä seuran tai urheilutapahtuman järjestäjän kanssa.

Tags

Olemme tehneet TUTO Hockeyn kanssa yhteistyösopimuksen. Vaikutuimme TUTOn tavasta tarttua ennakkoluulottomasti ideoihin ja viedä ne yhdessä maaliin. Koimme heti, että meidän välinen yhteistyö tulee varmasti olemaan pitkäaikainen ja halusimmekin heti tehdä sopimuksen kahdesta kaudesta, joka kestää vuoden 2020 kevääseen. Tulemme näkymään kotipeleissä sekä julkaisimme lauantaina videon, jossa itsekin laitoimme varusteet päälle ja hyppäsimme kaukaloon ottamaan oppia pelaajilta.

Tags

Päivät kiitävät eteenpäin hurjaa vauhtia. Me kiidämme mukana. Nyt voimme iloksemme kertoa, että meiltä saa myös Ravintovalmennusta. Joten sinä siellä hei, jos tuntuu että haluaisit muutoksia elämääsi, kenties enemmän energiaa ja pirteyttä, tai ihan vain uusia ideoita, tartu rohkeasti luuriin. 

Tags

Toimistokoira Ada lähtee joulun viettoon, ja niin me muutkin PeiliPintalaiset😊. Niin se vuosi taas hurahti ohi niin vauhdikkaasti, ettei perässä meinannut pysyä. Mites sinun vuotesi meni?

Tags

Viime vuosina, ja viime viikkoina erityisesti, olemme saaneet seurata sosiaalisessa mediassa, miten helposti sanat voivat kääntyä itseään vastaan, miten nopeasti asiat leviävät. Miten kaikki on Out There. Onko ihmisillä enää valtaa päättää omasta elämästään, vai uimmeko me syvillä vesillä. Onko elämämme muuttanut Someen? Hm, vastauksia on monenlaisia. Joku käyttää enemmän, joku vähemmän. Onko arkielämä ja virtuaalinen elämä tasapainossa, siinä ehkä kaikkein tärkein kysymys. Pärjäämisen salaisuus.

Tags

Niin siinä kävi, taas kesä loppui. Moni harmittelee, moni huokaisee helpotuksesta. Ja mikä kesä se olikaan, huikean lämmin, täynnä seikkailuja, täynnä elämäniloa. Mitäs meille PeiliPintalaisille kuuluu, kiitos kysymästä, hyvää kuuluu.

Tags

Kevät on vihdoin täällä. Aurinko paistaa ja lämmittää, talven jää sulaa pois kaduilta ja mielistä. Nyt pitäisi olla aikaa nauttia ja sisäistää, että taas on selvitty pitkästä pimeästä talvesta. Tunnetko sinä olevasi valmis kesään ja rientoihin? Tunnetko että pian on taas aika kastaa varpaat mereen ja nauttia lämpimistä auringonsäteistä poskellasi? Vai tunnetko alituista stressiä ja kiirettä, niin kuin niin moni tuntee? Kiire, kiire, kiire. Jos vastasit kyllä, sinulla on ikävä kyllä myös suurentunut riski joutua tapaturman uhriksi.

05.09.2017 Vasuista vauhtia

Tags

Vasuista vauhtia varhaiskasvatukseen- päivää vietetään 5.9.2017. On aika nostaa ylös varhaiskasvatuksen lippua ja liehuttaa sitä korkealla. Hyvä Suomi 100! Kiitos uudesta vasusta! On aika huomata kaikki se hyvä mitä meillä onkaan. On Varhaiskasvatuksen voimapuheen aika. On aika puhua hyvää ja kertoa kuinka hyvä vasu meillä onkaan ja miten upeat raamit se antaakaan. On aika puhua varhaiskasvatuksen vahvuuksista ja mahdollisuuksista. On hyvän vasutyön aika! 

09.08.2017 Iloista eloa

Tags

Kesän riennot on nautittuna ja PeiliPinnassa jälleen täysi tohina päällä. Tällä viikolla jo monenmoista koulutusta käynnissä. Tässä  yksi maistiainen juuri nyt meneillään olevasta…

Tags

Muistatko Sinä miltä tuntuu kun hyvä olo tarttuu? Kun kuulee ihmisten juttelevan iloisesti, nauravan ja innostuvan. Tulee hyvä mieli pelkästään siitä jaetusta kokemuksesta.

Minulla oli ilo saada tuollainen kokemus muutama päivä sitten astuessani työmatkallani sisään erääseen ihan tavallisen näköiseen kahvila-leipomoon. Tarkoitukseni oli pikaisesti poiketa, käydä veskissä ja ottaa mukaan kuppi kahvia. Miten kävikään?

Tags

Luonto on tarjonnut tänä syksynä meille parastaan, taivas täyttynyt poutapilvistä ja auringosta. Aamuin ja illoin olemme saaneet nauttia mitä herkullisimmista maisemista, valon loisteesta ja värien hohteesta. Työsyksy on itselläni ollut todella vauhdikas, mielenkiintoinen ja monipuolinen. On ollut suuri ilo tavata satoja, satoja ihmisiä ympäri Suomen, niin pohjoisessa, etelässä, idässä ja lännessä, kunnissa, kaupungeissa, yrityksissä ja yhteisöissä, yksilöitä ja ryhmiä.

Tags

Aurinkoista ruskasyksyn odotusta, aurinko hellii vielä mukavasti. Työelämän kentällä on muutoksia riittämiin ja on suuri ilo saada olla mukana erilaisissa kehittymisprosesseissa. Vaikka valtakunnan keskustelu liikkuukin isojen linjojen ja rakenteiden muutoksissa, perusmuutostyö tapahtuu ja tehdään aina lähellä ihmistä, asiakkaan ja työntekijän rajapinnassa. Siellä tarvitaan niin linjakasta ja osallistavaa johtamista kuin vastuullisia työyhteisötaitoja jokaiselta. Näissä haasteissa PeiliPinta haluaa olla omalta osaltaan tarjoamassa