VUOSI 2010   

PeiliPinta syntyi unelmasta tarjota työelämässä oleville ihmisille luova ja vuorovaikutteinen osaamisen kehittämisen mahdollisuus. Omat kokemuksemme mielenkiintoisissa ja haasteellisissa johtamistehtävissä noin 25 vuoden aikana olivat luoneet meille tilaisuuden tarjota kertynyttä osaamistamme myös asiakkaidemme käyttöön.  Halusimme luoda taidolla ja tunteella sellaisia koulutus- ja valmennustapahtumia, joiden ”sieluna” ovat sinne osallistuvat ihmiset. Uskoimme ja uskomme edelleen ihmisten oman reflektoinnin voimaan osaamisen kehittymisessä. Jokainen meistä tarvitsee silloin tällöin hetkiä, jolloin otamme peilin käteen ja pohdimme omaa tekemistämme yhdessä toisten ammattilaisten kanssa keskustellen.

Turku

Me PeiliPinnan perustajat innostuimme ja innostutimme myös laajoja verkostojamme. Yhdessä upeiden asiakkaidemme kanssa loimme innovatiivisia, vuorovaikutteisia ja erilaisia lähestymistapoja niin esimiesvalmennukseen, turvallisuuskoulutuksiin kuin sparraavaan työnohjaukseenkin. Ensiaskeleista alkaen olemme uskoneet asiakkaan tietävän parhaiten osaamisen kehittämisen tarpeet omassa organisaatiossaan ja tämä siivitti meidät lentoon asioiden räätälöinnissä täsmätarpeisiin.

PERHEYRITYKSEN NYKYPÄIVÄ JA TULEVAISUUS

Ylpeänä ja nöyrän kiitollisina voimme todeta nyt seitsemän vuotta myöhemmin todeta, että meidän kahden perustajakonkarin lisäksi unelmaamme on yhdessä asiakkaidemme kanssa toteuttamassa nyt jo myös nuorempi sukupolvemme. Nuoret tuovat raikkaita ja tuoreita ajatuksia oman kokemuksensa kautta ja ovat idearikkaita osaajia miettimään asioita myös hiukan toisista näkökulmista yhdessä asiakkaidemme kanssa. Innovatiivisuus, uudet teknologiat, markkinointikanavat ja luovat toteutusmallit ovat arjen keskellä joka päivä. Jokaisen koulutuksemme, valmennuksemme ja sparrauksemme asiakastarpeen mukaan räätälöinnin arvostus asiakkaidemme keskuudessakin on vain kasvanut. Se on PeiliPinnan laatutakuu, me olemme aina olleet ja tulemme aina olemaan kiinnostuneita ihmisestä, tunnelmasta, tavoitteesta ja vuorovaikutteisesta toteutuksesta.

Uuden älykkyyden yhtenä tärkeimpänä tekijänä ovat vuorovaikutustaidot. Toinen toistemme ajatusten hyödyntäminen on tärkeää, sillä oman ajattelun laatu riippuu ympärillä olevista ihmisistä ja tilanteista. Tämä haastaa meidät kehittämään omia vuorovaikutustaitojamme entistä enemmän, sillä ne ovat tämän päivän ja erityisesti tulevaisuuden työelämän kulmakivi.

Oppimisen ilo siivittäköön meitä kaikkia joka päivä, uusia aivosoluja syntyy aivoissa parin viikon välein, mutta ne katoavat ilman oppimista. Aina jos oppiminen on itsestä lähtöisin, sitä ei voi olla liikaa! Yhä edelleen unelmanamme on olla työelämässä kanssakulkijana kannustamassa ihmisiä luomaan entistä laadukkaampaa ja turvallisempaa työelämää. Haluamme olla omalta osaltamme tuplaamassa vuorovaikutusta niin organisaatioissa kuin avoimissa koulutustilaisuuksissamme. Uskallatko Sinä kurkistaa peiliin? Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhteiselle matkalle!